Loader
Logo LUAS
Print
Published at :
Modified at : 2022-03-24
Jumlah pelawat : 7632

Bahagian ini disediakan untukmemberi bantuan mengenai Laman Utama, Menu Utama dan Carian. Bagi Pertanyaan am, anda boleh merujuk di bahagian Soalan Lazim untuk mendapatkan jawapan segera.

Jika anda masih memerlukan bantuan, Sila hubungi staf yang berkenaan di laman hubungi kami atau direktori kakitangan. Pihak kami akan mengemukakan jawapan dalam tempoh tidak lebih dari (3) hari bekerja.

Menu Utama Laman Web LUAS

Menu

  • Menu LUAS menyediakan informasi berguna tentang Lembaga Urus Air Selangor kepada pengguna laman web. Antara maklumat yang terdapat dalam menu ini adalah seperti tentang LUAS, Pengurusan, Perkhidmatan, Direktori, Perundangan, Pekeliling, Penerbitan, dan lain-lain.
  • Menu AWAM dan PELANGGAN menyediakan info mengikut katergori bagi memudahkan pengguna laman web mencari dan mendapatkan maklumat LUAS.
  • Menu SOALAN LAZIM menyediakan pertanyaan AM yang sering diajukan kepada LUAS berkenaan perkhidmatan dan pengurusan yang diberikan oleh Lembaga.
  • Menu WARGA LUAS menyediakan informasi kepada kakitangan LUAS untuk mendapatkan maklumat berkenaan peribadi dan sebarang maklumat terkini kepada kakitangan daripada pihak Pengurusan LUAS.

Carian

Menu

Carian terletak di penjuru kanan atas membolehkan pengguna mencari maklumat yang dikehendaki di dalam portal LUAS


Artikel Berkaitan

FacebookFollow us on Facebook
TwitterFollow us on Twitter
YoutubeFollow us on Youtube
RSSFollow our RSS Feed
InstagramFollow us on Instagram